Over mij

Ik ben Evelyne,

getrouwd met Thomas en moeder van drie kinderen: Lotte, Brechtje en David. In Limburg, waar ik ben geboren en getogen, kom ik nog steeds heel graag. Niet alleen voor familiebezoek met een goed stuk Limburgse vlaai, maar ook voor heerlijke wandelingen in de heuvels. Ik ben een natuurmens. Zet mij buiten in de vroege ochtend samen met mijn zwarte labrador om er in de bossen op uit te gaan en ik ben happy. Persoonlijke ontwikkeling vind ik belangrijk en loopt als een rode draad door mijn leven: cursussen, boeken, maar ook goede gesprekken met een fijne therapeut zijn voor mij een must.

Mijn werk als verloskundige

In 1995 startte ik met mijn werk als verloskundige in een eigen praktijk in Eindhoven. In de jaren die volgden, verhuisde ik een aantal keren en zo kwam ik steeds op andere plekken te werken: van chique villa’s in Maastricht tot achterstandswijken in Rotterdam tot de medisch risicovolle bevallingen in het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel; ik heb heel veel verschillende vrouwen en situaties voorbij zien komen. Die afwisseling vond ik superleuk.

In 2010 begon ik, naast mijn vroedvrouwenwerk, met het geven van extra begeleiding op emotioneel vlak aan zwangeren en jonge moeders. Zelf had ik toen drie jonge kinderen, liep regelmatig tegen mezelf aan en vroeg me af: “bij wie kan ik hiermee terecht?” Ook zag ik in mijn spreekkamer steeds regelmatiger vrouwen die niet lekker in hun vel zaten, maar dit vaak niet hardop durfden te zeggen. 

Ik ben jouw mentor

Ik kwam er al snel achter dat, wilde ik echt iets voor jou kunnen betekenen, ik me moest laten scholen. Ik volgde diverse coachopleidingen, leerde over communicatiestijlen en communiceren met kinderen. Ik vloog naar München voor een week les bij kinderpsychiater Dr. Brisch. Hij is bekend om zijn baanbrekende werk met betrekking tot vroege hechting tussen ouder en kind. Een fantastische week. In 2016 heb ik de Natural Reset methode geleerd. Hiermee help ik nu vrouwen die een heftige bevalling hebben meegemaakt om die gebeurtenis een fijne plek in hun leven te geven.

Sinds 2017 werk ik niet meer als verloskundige. Ik reset bevallingservaringen, coach en geef therapie. In jouw coachtraject ben ik jouw mentor en loop ik met je mee en hebben we intensief contact.

‘Jou helpen aan meer rust, vertrouwen, plezier en geluk is wat ik het allerliefste doe.’